Voel je als jarige job een echte boer of boerin voor een middag! (CORONA-PROOF)

Tot de zomervakantie is het helaas niet meer mogelijk om je kinderfeestje op de boerderij te houden. We zitten helemaal vol geboekt.
Vanaf september bieden we op de zaterdagen weer boerenfeestjes aan (10 tot 12 of van 1 tot 3 uur).

Met een boerenzakdoek om de hals gaan we als echte boertjes en boerinnetjes op pad over de boerderij. Zo gaan we kijken in de stallen, de kalfjes en mag je in een echte trekker zitten.

Ook de varkens, geiten, schapen en konijnen worden met elkaar verzorgd.
Tenslotte gaan we de pony’s borstelen en zelfs een ritje maken.

Het feestje wordt afgestemd op de leeftijd, het niveau en de voorkeur van de jarige en zijn/haar gasten.

De kosten voor het 2 uur durende programma zijn 15,00 euro per kind (Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen). Dit is inclusief drinken (thee/limonade), iets lekkers en een ijsje en boerendiploma als afsluiting.

Voorafgaand en na afloop van het feestje zijn de kinderen, uitsluitend onder begeleiding van een volwassene, van harte welkom op de kinderboerderij.

Het Lunch arrangement bestaat uit een uurtje extra feestvieren. De jarige is hierdoor in de gelegenheid om zijn of haar cadeautjes te ontvangen en er kan limonade met wat lekkers genuttigd worden. Tijdens het extra uurtje zullen de kinderen ook een lekker broodje knakworst krijgen. De prijs hiervoor is €5,00 per kind.

CORONA REGELS:
– Doordat de Horeca zijn deuren heeft moeten sluiten zal het feestje geheel buiten plaatsvinden. Een lekkere warme jas is daarom wel fijn. We zullen een stal omtoveren tot een mooie locatie waar de kinderen rustig kunnen zitten en kunnen eten en drinken.
– De volwassenen toiletten zijn gesloten, wel is de kindertoilet toegankelijk.
– Er zijn maar twee volwassene begeleiding toegestaan.
– Graag 1,5 meter afstand houden van onze begeleiding.
– Bij verkoudheidsklachten of andere klachten die Corona gerelativeerd zijn, graag thuisblijven.