De Meentboerderij
  • Nieuws
  • BSO / KDV
  • Educatie
  • Word donateur
  • Kinderfeestjes
  • Contact

Educatie

Op de Meentboerderij worden diverse educatieve programma’s aangeboden aan leerlingen van zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs.

Voor schoolklassen van de basisschool bieden we samen met een aantal collega educatieboerderijen educatieve programma's aan. Zie www.boerderij-educatie.nl voor meer informatie en aanmelding.

Voor dit schooljaar (2022-2023) zitten we al helemaal vol. Voor komend schooljaar (2023-2024) kan je je vanaf juni inschrijven.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

De Meentboerderij
Melkmeent 9
1218 XX Hilversum

035 - 698 22 95
info@meentboerderij.nl

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij