De Meentboerderij
  • Nieuws
  • BSO / KDV
  • Educatie
  • Word donateur
  • Kinderfeestjes
  • Contact

Word donateur

Een kinderboerderij beheren kost veel geld. Denk maar eens aan de kosten voor het voer, de dierenarts, het onderhoud van de dierenhokken en het hekwerk.

U kunt aan deze kosten bijdragen en ons helpen door donateur van de Stichting Kinderboerderij de Meent te worden.

Meer informatie: Tel:035-6982295 of download donateurs pdf-document

Een kinderboerderij kan niet zonder sponsoren en/of donateurs.

“Voor wat, hoort wat”; dat vinden wij natuurlijk ook.

Wanneer u ons steunt, willen we uw bedrijf/naam graag bekend maken bij de bezoekers van de kinderboerderij middels een reclamebord en/of door uw (bedrijfs-) naam te vermelden op onze website.

Sponsoring is op diverse wijze te realiseren.

Contact ons via:
Tel:035-6982295 of download sponsering pdf-document

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij